Milaan 2010

in opdracht van: Design Academy

 

brainfood 

Tijdens de Salone del Mobile presenteert de Design Academy haar werk. Het thema van de expositie is questions. Daarom gaan we met ons brainfood op zoek naar de vraag wat eten met onze hersens doet. We verdelen het in 4 categorieën. We hebben een groep eten voor ons geheugen, één voor onze stemming, één ter bevordering van de productiviteit en één voor betere alertheid. Op een lange tafel presenteren we deze 4 verschillende categorieën. Zo hoort bij productiviteit een mix van amandelen, super donkere chocola, verse munt en gedroogde kokos en ligt in de bak van het geheugen, blauwe bessen, cherrytomaten en gedroogde bananen. We vragen onze gasten: "Wat heeft u nodig vandaag? Een beetje extra alertheid of misschien wat productiviteit?"

During the Salone del Mobile the Design Academy is presenting her work. The theme of the exposition is questions. That is why we are searching the question what food does to our brain. We divide it in 4 different categories. There is one group of food for our memory, one for our mood, one to enhance our productivity and one for a better alertness. On a long table we present those 4 different categories. For example is productivity a mixture of almonds, dark chocolate, fresh mint and dried coconut and in the section for your memory you will find blue berries, cherry tomatoes and dried bananas. We ask our guests: What do you need today? A little alertness or maybe some productivity?”